WSNP tijdens beschermingsbewind 2021

In deze 2 uur en 25 minuten durende cursus leer je de rol van de WSNP-bewindvoerder en de beschermingsbewindvoerder tijdens de WSNP kennen. Daarnaast worden ook de belangrijkste termen en procedures van de WSNP uitgelegd. Deze cursus is opgebouwd uit 2 hoofdstukken met videotrainingen.

Inleiding “WSNP tijdens beschermingsbewind”

In deze cursus leer je de rol van de WSNP-bewindvoerder en de beschermingsbewindvoerder tijdens de WSNP kennen. Daarnaast worden ook de belangrijkste termen en procedures van de WSNP uitgelegd. Deze cursus is gegeven door Trijnie Brinks. Zij is een ervaren voormalig WSNP-bewindvoerder die een succesvol eigen WSNP-bewindvoerderskantoor heeft gehad.

Wil jij naar aanleiding van deze cursus zelf een in-company training inplannen, dan behoort dit tevens ook tot de mogelijkheden. Bericht dan onderaan de pagina de opleider dat je hier gebruik van wilt maken.

Disclaimer

In deze module wordt nog verwezen naar de oude regelgeving (van voor 2023) inzake de WSNP en MSNP. Beide regelingen zijn verkort van 3 jaar naar 1,5 jaar. De kantonrechter (WSNP) en de schuldhulpverlener (MSNP) kan in bijzondere gevallen het voortraject in mindering brengen op de looptijd.

Programma

Hoofdstuk 1: WSNP tijdens beschermingsbewind (Deel 1)
Hoofdstuk 2: WSNP tijdens beschermingsbewind (Deel 2)

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 15 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “WSNP tijdens beschermingsbewind” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 2,4 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Verzekeringen voor onderbewindgestelden” of bekijk alle beschikbare modules

Over de trainer

NBBI Academy

43 Modules

+198 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 2 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat