WMO voorzieningen en de eigen bijdrage 2021

In deze 36 minuten durende cursus ga je je verdiepen in welke WMO voorzieningen er zijn en hoe de eigen bijdrage 2021 werkt. Deze cursus is opgebouwd uit 6 hoofdstukken.

Inleiding “WMO voorzieningen en de eigen bijdrage 2021”

In deze module ga je je verdiepen in welke WMO voorzieningen er zijn en hoe de eigen bijdrage 2021 werkt. ​Het doel van de WMO ondersteuning is, dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen doordat zij zelfredzaam zijn én kunnen deelnemen aan de maatschappij. De wet regelt ook dat volwassenen met een beperking mee kunnen doen in de samenleving. Het is een online cursus welke je in je eigen tijd vanuit huis of op kantoor kunt volgen. In de online cursus is theorie toegevoegd, bijlagen, quizvragen en een video met extra uitleg over de theorie.

Programma

Hoofdstuk 1: Oorspronkelijke Wet maatschappelijke ondersteuning
Hoofdstuk 2: Wat verandert er in 2021
Hoofdstuk 3: Welke voorzieningen zijn er
Hoofdstuk 4: PGB
Hoofdstuk 5: CAK
Hoofdstuk 6: Webinar WMO voorzieningen

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 9 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “WMO voorzieningen en de eigen bijdrage 2021” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,6 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Minimaregelingen” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

JoanyCare

4 Modules

+95 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat