Mentale fitheid voor de professionele bewindvoerder

In deze 58 minuten durende training leer je hoe je effectiever en meer ontspannen kunt werken en een hogere kwaliteit van het werk behaald. Deze training bestaat uit 6 hoofdstukken.

Inleiding “Mentale fitheid voor de professionele bewindvoerder”

Werkstress kan helpen om een goede prestatie te leveren maar teveel werkstress kan leiden tot allerlei klachten waardoor de kwaliteit van het werk omlaag kan gaan. Werkdruk ontstaat als er geen balans is tussen factoren die stress opleveren en energie gevende factoren. Door mindfulness kan de balans beter in evenwicht worden gehouden en effectiever worden gewerkt.

Het belang van mentale fitheid wordt onderstreept door de eisen die aan het werk worden gesteld.  Werkzaamheden uitgevoerd door bewindvoerders gaan vaak samen met complexe en stressvolle ervaringen. Contacten met verschillende instanties, veranderende wet- en regelgeving, steeds meer eisen waaraan voldaan moet worden, tegengestelde belangen etc. Wanneer handvatten worden aangeleverd om beter met stress te leren omgaan, zal dit tot verbetering van vaardigheden kunnen leiden; waaronder klantgerichtheid, planning werk en  communicatie.

Aan het einde van de training kun je een gratis en vrijblijvend coachingsgesprek aanvragen van 10 minuten via het contactformulier op de website van de opleider.

Programma

Hoofdstuk 1: Voorwoord
Hoofdstuk 2: Het belang van mindfulness op de werkplek
Hoofdstuk 3: Wat is mindfulness
Hoofdstuk 4: Waarom je hersenen mindfulness nodig hebben
Hoofdstuk 5: Voordelen van mindfulness voor werknemers
Hoofdstuk 6: Voordelen van mindfulness voor een bedrijf of organisatie

Resultaat

Je krijgt na afloop van de training een examen met 5 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvang je het certificaat “Mentale fitheid voor de professionele bewindvoerder” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 1 studie-uur aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze training afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “De rol van de beschermingsbewindvoerder tijdens schuldhulpverlening” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

+151 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat