Modules

 • 2 Hoofdstukken

  Blijf Cyber-Fit op het werk en thuis

  In deze 45 minuten durende cursus krijg je informatie over cyberbeveiliging en inzicht in de bescherming van jouw computer en je gedrag op internet en social media. Deze cursus is opgebouwd uit 2 hoofdstukken met 9 paragrafen.

 • 6 Hoofdstukken

  De risico’s van cyberspionage

  In deze 57 minuten durende cursus krijg je informatie over en inzichten in cyberaanvallen op de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven door buitenlandse cyberspionnen. Daarnaast biedt deze cursus voor ICT-verantwoordelijken handvaten om een betere bescherming op te bouwen tegen cyberaanvallen. Deze cursus is opgebouwd uit 6 hoofdstukken met 14 paragrafen én een examen met 13 vragen.
 • 5 Hoofdstukken

  Dicht de digitale kloof

  Deze 60 minuten durende training gaat over het dichten van de digitale kloof. De leefwereld van mensen bestaat niet alleen uit de fysieke omgeving of de mensen die je ontmoet in real life. Iedereen heeft zich in meer of mindere mate te verhouden tot de digitale leefwereld. Niet iedereen kan echter op een gelijke manier deelnemen aan deze online leefwereld. Er ontstaat daardoor een digitale kloof tussen mensen die wél en niet digivaardig zijn. Hoe verklein of overbrug je als sociaal professional bij een maatschappelijke organisatie of gemeente deze kloof? Deze training biedt informatie, tips en oefeningen.

 • 5 Hoofdstukken

  Digitaal ondertekenen

  In deze 20 minuten durende cursus leer je het juridische kader achter het digitaal ondertekenen van documenten. De cursus is opgebouwd uit 5 hoofdstukken met 12 paragrafen.

 • 3 Hoofdstukken

  Slimmer werken in Outlook

  In deze 82 minuten durende training krijg je inzicht in de mogelijkheden die Outlook jou en jouw organisatie biedt. Deze training is opgebouwd uit 3 hoofdstukken met videotrainingen.