Recht & Bewind: Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen

In deze 17 minuten durende cursus leer je wanneer er recht is op een WIA-uitkering en waar je in het bijzonder op moet letten. Deze cursus is opgebouwd uit een video van 10 minuten en een examen met 7 vragen.

Inleiding Recht & Bewind: Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen”

Recht & Bewind is het eigen label van de NBBI Academy. Het doel van Recht & Bewind is om via korte video’s financiële zorgverleners te informeren over juridische aangelegenheden in het vakgebied. In de module “Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen” wordt stilgestaan wanneer er recht is op een uitkering op grond van de WIA en waar je in het bijzonder op moet letten. Deze cursus wordt aangeboden door mr. Lars Hoksbergen en mr. Theo van der Bent.

Programma

Hoofdstuk 1: Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 7 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,25 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de videocursus “Recht & Bewind: Participatiewet en bijzondere bijstand” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

NBBI Academy

42 Modules

+119 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat