Recht & Bewind: Participatiewet en bijzondere bijstand

In deze 17 minuten durende cursus leer je wanneer er recht is op een Participatiewet-uitkering en waar je op moet letten bij de aanvraag van bijzondere bijstand. Deze cursus is opgebouwd uit een video van 10 minuten en een examen met 7 vragen.

Inleiding “Recht & Bewind: Participatiewet en bijzondere bijstand”

Recht & Bewind is het eigen label van de NBBI Academy. Het doel van Recht & Bewind is om via korte video’s financiële zorgverleners te informeren over juridische aangelegenheden in het vakgebied. In de module “Participatiewet en bijzondere bijstand” wordt stilgestaan wanneer er recht is op een uitkering op grond van de Participatiewet en waar je op moet letten bij de aanvraag van bijzondere bijstand. Deze cursus wordt aangeboden door mr. Lars Hoksbergen en mr. Theo van der Bent.

Programma

Hoofdstuk 1: Participatiewet en bijzondere bijstand

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 7 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “Participatiewet en bijzondere bijstand” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,25 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Het belang van rekenen en gecijferdheid” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

NBBI Academy

43 Modules

+221 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat