Kwalitatieve R&V’s

In deze 30 minuten durende cursus leer je om kwalitatieve Rekening en Verantwoordingen te schrijven voor de rechtbank. Hiermee voorkom je vragen en opmerkingen. Teveel vragen en opmerkingen geven bij de rechtbanken een signaal dat je kwaliteit mogelijk ondermaats is. Deze module is opgebouwd in 2 hoofdstukken onderverdeeld in 10 paragrafen.

Inleiding “Kwalitatieve R&V’s”

Als bewindvoerder ben je verantwoordelijk over het vermogen van de onderbewindgestelden. Om te kunnen controleren of de bewindvoerder zijn werkzaamheden naar behoren heeft gedaan, dient de bewindvoerder periodiek verantwoording af te leggen aan de cliënt en de rechtbank. Deze verantwoording noemt men een Rekening en Verantwoording.

Programma

Hoofdstuk 1. Wat is een rekening en verantwoording
1.1. Wanneer een rekening en verantwoording opmaken
1.2. Wat is een rekening en verantwoording
1.3. Afleggen rekening en verantwoording

Hoofdstuk 2: Inhoud van een rekening en verantwoording
2.1. Inkomsten
2.2. Uitgaven
2.3. Bezittingen
2.4. Schulden
2.5. PGB
2.6. Toelichting geven
2.7. Ondertekening

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 10 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvang je het certificaat “Kwalitatieve R&V’s” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,5 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Gevolgen van geldstress op gedrag en communicatie” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

NBBI Academy

43 Modules

+234 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 2 Hoofdstukken
  • 10 Paragrafen
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat