Is de onderbewindgestelde erfgenaam?

In deze 45 minuten durende videocursus leer je in hoeverre de onderbewindgestelde erfgenaam is én welke rol de beschermingsbewindvoerder hierin heeft. Deze videocursus is opgebouwd uit 1 hoofdstuk met een video.

Inleiding “Is de onderbewindgestelde erfgenaam?”

In deze videocursus leer je in hoeverre de onderbewindgestelde erfgenaam is en welke rol de beschermingsbewindvoerder hierin speelt. Deze videocursus wordt gegeven door mr. Jan van der Wende en mr. Maarten van der Meulen van SWG Advocaten. Zij zijn ervaren advocaten op het gebied van o.a. het erfrecht. Heb je een vraag of loop je tegen bepaalde praktijksituaties aan óf wil je de nalatenschapsafwikkeling uithanden geven? SWG Advocaten kun je benaderen via onderstaande knop.

Programma

Hoofdstuk 1: Is de onderbewindgestelde erfgenaam?

Resultaat

Je krijgt na afloop van de videocursus een examen met 4 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “Is de onderbewindgestelde erfgenaam?” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,75 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze videocursus afgerond? Probeer dan ook eens de videocursus “WSNP tijdens beschermingsbewind” of bekijk alle beschikbare modules

Over de trainer

+170 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat