Waar je bij energieleveranciers voor cliënten op moet letten

In deze 25 minuten durende cursus krijg je informatie over de mogelijke energievraagstukken en -problemen die spelen bij jouw cliënten kunnen spelen. Deze cursus is opgebouwd uit 4 hoofdstukken.

Inleiding “Waar je bij energieleveranciers voor cliënten op moet letten”

Wanneer een nieuwe cliënt onder jouw hoede komt dan zijn er meestal ook op het gebied van energie grote problemen. Er zijn grote achterstanden en de huidige leverancier geeft niet genoeg ruimte dit met ze op te lossen, de netbeheerder staat op de stoep omdat er al geen energiecontract meer is, of heeft die het adres zelfs al fysiek afgesloten.

In deze cursus geven wij informatie over de energiezaken die voor jou als financiële zorgverlener relevant zijn. We hebben de informatie in vier categorieën ondergebracht.

Programma

Hoofdstuk 1: Nieuw onder bewind
Hoofdstuk 2: Op zoek naar een geschikte leverancier
Hoofdstuk 3: De aanmelding, het termijnbedrag en het verbruik
Hoofdstuk 4: De periode van reguliere levering

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 5 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvang je het certificaat “Waar je bij energieleveranciers voor cliënten op moet letten” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,25 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Bedrijfshulpverlening – Basisbeginselen” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

NBBI Academy

43 Modules

+150 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 4 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat