De lichte vereffening

In deze e-learning module leer je hoe de vereffening van de nalatenschap als bewindvoerder namens de erfgenaam in zijn werk gaat en wordt er uitleg gegeven hoe er een geordende afwikkeling plaatsvindt ten behoeve van de gezamenlijke schuldeisers. Deze videocursus is opgebouwd uit 1 hoofdstuk met een video.

Inleiding “De lichte vereffening”

In deze e-learning module leer je hoe de vereffening van de nalatenschap als bewindvoerder namens de erfgenaam in zijn werk gaat en wordt er uitleg gegeven hoe er een geordende afwikkeling plaatsvindt ten behoeve van de gezamenlijke schuldeisers. Deze e-learning module wordt gegeven door mr. Jan van der Wende en mr. Irene Schreven van SWG Advocaten. Zij zijn ervaren advocaten op het gebied van o.a. het erfrecht. Heb je een vraag of loop je tegen bepaalde praktijksituaties aan óf wil je de nalatenschapsafwikkeling uithanden geven? SWG Advocaten kun je benaderen via onderstaande knop.

Programma

Hoofdstuk 1: De lichte vereffening.

Resultaat

Je krijgt na afloop van de videocursus een examen met 8 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “De lichte vereffening” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,75 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze videocursus afgerond? Probeer dan ook eens de videocursus “Is de onderbewindgestelde erfgenaam” of bekijk alle beschikbare modules

Over de trainer

+159 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat