Identificatiebewijs controle door bewindvoerders

In deze 25 minuten durende training krijg je inzicht in de echtheid en privacy waarborging van identificatiebewijzen. Deze training bestaat uit 8 hoofdstukken.

Inleiding “Identificatiebewijs controle door bewindvoerders”

Je kunt je op verschillende manieren identificeren en legitimeren. Maar wat is nu het verschil tussen deze termen? Ook leer je identificatiebewijzen te controleren op echtheid. Dit is een belangrijke vaardigheid om te hebben in een tijd dat identiteitsfraude steeds vaker voorkomt. Ook kan het als financiële zorgverlener een verplichting zijn van bijvoorbeeld de bank dat jij de echtheid van het identificatiebewijs controleert. Deze training is tot stand gekomen dankzij informatie van de Belastingdienst, Ministerie en Autoriteit Persoonsgegevens.

Programma

Hoofdstuk 1: Legitimatiebewijs vs identificatiebewijs
Hoofdstuk 2: Met welke identiteitsbewijzen jij je kunt identificeren
Hoofdstuk 3: De echtheidskenmerken van identificatiebewijzen
Hoofdstuk 4: Echtheid identiteitsbewijs controleren via app
Hoofdstuk 5: Geldigheid
Hoofdstuk 6: Organisaties die een kopie van het identiteitsbewijs mogen maken
Hoofdstuk 7: Privacy op de identiteitsgegevens
Hoofdstuk 8: Voorkomen van fraude met een identiteitsbewijs

Resultaat

Je krijgt na afloop van de training een examen met 8 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “Identificatiebewijs controle door bewindvoerders” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,4 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze training afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Adviesrecht gemeenten bij problematische schulden” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

NBBI Academy

43 Modules

+102 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 8 Hoofdstukken
  • 9 Paragrafen
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat