Commitment vanaf de intake

In deze 90 minuten durende e-learning ga je aan de slag met het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden om bij cliënten commitment te realiseren. Hierdoor verloopt het contact vanaf de intake goed en is er sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid, goed voor cliënt én bewindvoerder! De training bestaat uit 5 hoofdstukken, inzichtvragen en een examen. De training is bedoeld voor bewindvoerders die meer willen weten en leren over het creëren van commitment bij cliënten, zodat het bewind vanaf het begin af aan soepel verloopt.

Inleiding: Commitment vanaf de intake

In deze 90 minuten durende e-learning ga je aan de slag met het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden om bij cliënten commitment te realiseren. Hierdoor verloopt het contact vanaf de intake goed en is er sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid, goed voor cliënt én bewindvoerder! De training bestaat uit 6 hoofdstukken, inzichtvragen en een examen.

De training is bedoeld voor bewindvoerders die meer willen weten en leren over het creëren van commitment bij cliënten, zodat het bewind vanaf het begin af aan soepel verloopt.

Deze e-learning module is ontwikkeld door BewindSupport.

Programma:

Hoofdstuk 1: Inleiding
Hoofdstuk 2: Niet-willers versus niet-kunners
Hoofdstuk 3: De intake
Hoofdstuk 4: Commitment
Hoofdstuk 5: Vertaling naar de praktijk
Hoofdstuk 6: Afsluiting

Resultaat:

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 5 vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvang je het certificaat “Commitment vanaf de intake” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 1.5 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Accountantsprotocol Besluit Kwaliteitseisen CBM 2021” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

+179 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 6 Hoofdstukken
  • 5 Quizzen
  • Module Certificaat