Webinar Algemene Verordening Gegevensbescherming

In deze 25 minuten durende webinar wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming inhoudt. Deze webinar is opgebouwd uit 1 hoofdstuk.

Inleiding “Webinar Algemene Verordening Gegevensbescherming”

In deze webinar wordt uitgelegd wat de AVG is en waarom deze zo belangrijk is. Er wordt stil gestaan bij het doel voor de verwerking van persoonsgegevens en de grondslagen daarvan. Ook wordt er uitgelegd wat een cookieverklaring, privacyverklaring, privacyrechten, verwerkersovereenkomst en verwerkingsregister inhoudt. Tot slot wordt nog aandacht gegeven aan datalekken en de beveiliging van persoonsgegevens.

Programma

Hoofdstuk 1: Webinar Algemene Verordening Gegevensbescherming

Resultaat

Je krijgt na afloop van het webinar een examen met 5 meerkeuze vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvang je het certificaat “Webinar Algemene Verordening Gegevensbescherming” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0,4 studie-uren aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze webinar afgerond? Probeer dan ook eens de cursus “Waar je bij energieleveranciers voor cliënten op moet letten” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

JoanyCare

4 Modules

+92 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat