E-learning: VTLB

Deze 45 minuten durende e-learning richt zich op het VTLB (vrij te laten bedrag). Deze cursus is bedoeld voor professionals die werken met mensen met schulden en het VTLB, zoals bewindvoerders, budgetbeheerders en mentoren. Als professional in de schuldhulpverlening begrijp je het belang van een nauwkeurige VTLB-berekening. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om jou te voorzien van de meest actuele kennis en praktische tools.

Welkom bij deze e-learning over het Vrij te Laten Bedrag (VTLB).

Deze cursus is bedoeld voor professionals die werken met mensen met schulden en het VTLB, zoals bewindvoerders, budgetbeheerders en mentoren. Als professional in de schuldhulpverlening begrijp je het belang van een nauwkeurige VTLB-berekening. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om jou te voorzien van de meest actuele kennis en praktische tools.

Wat leer je in deze cursus?

  • De basisprincipes van het VTLB, het belang en de toepassing.
  • De componenten van het VTLB.
  • De correcties op het VTLB.
  • Inkomsten en VTLB.

Doelgroep:

Deze cursus is speciaal ontworpen voor bewindvoerders, schuldhulpverleners en andere professionals die betrokken zijn bij het begeleiden van mensen met schulden. De cursus is relevant voor zowel beginnende als ervaren professionals die hun kennis en vaardigheden op dit gebied willen verdiepen.

Programma

Hoofdstuk 1: E-learning: VTLB

Resultaat

Je krijgt na afloop van de cursus een examen met 6 vragen. Indien het examen succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer het certificaat “E-learning: VTLB” als bewijs van deelname. Het certificaat toont aan dat je succesvol 0.75 studie-uur aan scholing hebt gedaan.

Heb je deze cursus afgerond? Probeer dan ook eens de training “E-learing: Schulden oplossen” of bekijk alle beschikbare modules.

Over de trainer

+13 ingeschreven
Inschrijven

Module Bevat

  • 1 Hoofdstuk
  • 1 Quiz
  • Module Certificaat